Social Icons

pirmdiena, 2012. gada 19. novembris

Turpinām runāt mīlestības valodās Jelgavā

Ir vienpadsmitā novembra rīts, kad daudzi Latvijā atzīmē Lāčplēša dienu, un brigāde, kura darbojas projekta “Mīlestības ekspresis” ietvaros, no dažādām Latvijas vietām dodas ceļā uz Jelgavu. Šoreiz Dzintars un Gita Vaivodi ir sagatavojuši brīnišķīgu iespēju pāriem, kuri vēlas labāk saprast un stiprāk iemīlēt viens otru un līdz ar to padarīt jaukāku savu kopdzīvi. Pasākums notiek viesu namā “Līči”.
Un tā, darbīgi rosoties, gaidām dalībniekus.
Arī šoreiz pasākuma mērķis ir pilnveidot pāru attiecības, mācīties ieklausīties vienam otrā, saprast vienam otra mīlestības valodu. Kā jau mēdz gadīties šāda veida pasākumos, rīta pusē pavīd pa kādam skeptiskam smaidiņam, pa kādai piezīmei. Un to var arī saprast, jo cilvēki vēl nezina, kas viņus īsti sagaida. Sākas stāsts par dažādām mīlestības valodām, ko dzīvi ilustrē vadītāju izspēlētas sadzīves ainiņas, kas ilustrē stāstīto. Brīžiem zālē uzplaiksnī jautrība, jo kādi ir saklausījuši pazīstamas situācijas… Pienākot pusdienas laikam , visiem kopā baudot maltīti, vērojam, ka cilvēki ir atraisīti, priecīgi un omulīgi.
Pēc pusdienām iepriekš dzirdētais tiek praktiski nostiprināts piecās dažādās meistarklasēs. Pāri aktīvi iesaistās, un laiks paiet ātri. Pasākumam tuvojoties noslēgumam dalībniekiem tiek dota iespēja dalīties tajā, ko viņi ir apguvuši, dodot praktiskus padomus klāt neesošajiem Maijai un Jānim.
Lūk daži no tiem:

  • Ieklausieties viens otra mīlestības valodā
  • Sakiet mīļus vārdus viens otram katru dienu
  • Pārsteidziet viens otru ik pa laikam ar negaidītām dāvaniņām
  • Dāviniet viens otram sevi
  • Parādiet mīlestību viens otram caur labiem darbiem.
Ceram, ka tas, ko laulātie ir sapratuši, pavadīs viņus arī turpmāk un bagātinās viņu kopdzīvi. Pasākumam beidzoties daudzi vēl negrib doties uz mājām, jo dienas gaitā esam satuvinājušies. Arī mūsu mīlestības tvertnes ir papildinājušās.

Organizatoru vārdā: Nalda & Harijs Zablocki
(www.adventesvestis.lv)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

 
Blogger Templates