Social Icons

pirmdiena, 2013. gada 11. marts

Kopīgais lidojums labvēlīgā laikā Rīgā

2013. gada 9. martā Rīgā, hotelī „Bergs” 19 pāri tikās, lai kopīgi izbaudītu „KOPĪGAM LIDOJUMAM LABVĒLĪGU LAIKU”, iepazīstoties, sadraudzējoties, smejoties, diskutējot, ieklausoties, vērojot un sarunājoties.
Kurš gan mūsdienās nav lidojis? Lidojumi mēdz būt dažādi. Lidojums var sagādāt gan baudījumu, gan arī sarūgtinājumus. Ja laikapstākļi ir labvēlīgi, tad lidojumā ir tik skaisti vērot mākoņu gubeņus zeltsaules staros un lūkoties no augstuma uz zemi, cilvēkiem, mašīnām un kokiem kā uz sīksīkām lietiņām. Vētru, miglas un citu nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumos lidojums ne vien ir bīstams, bet pat tiek atcelts, un kādu laiku ir jānogaida.
Lidojums ir kā dzīve. Vēl vairāk, arī laulības dzīve un pāra attiecības var būt kā lidojums: ar kopīgu mērķi, ar dažādām lidostām, gaisa bedrēm un saulainiem laikapstākļiem, patīkamiem ceļabiedriem un aizrautīgiem piedzīvojumiem.
Ja arī Jūs vēlaties kopā ar sev vistuvāko cilvēku pavadīt dienu ekskluzīvā gaisotnē un attiecību bagātinošā atmosfērā, tad Jums ir iespēja arī Liepājā, 13. aprīlī, 2013., hotelī „Amrita” izbaudīt un novērtēt, ka Jums ir „KOPĪGAM LIDOJUMAM LABVĒLĪGS LAIKS”, tad lūdzu ieskaties mūsu interneta mājaslapas sadaļā 'Pasākumi', kur atradīsi vajadzīgo informāciju, lai pieteiktos.
Nodibinājuma „Vērtību tilts” apkalpe ir gatava veltīt Jums nedalītu uzmanību un darīt visu labāko, lai šī diena būtu skaists pavasara piedzīvojums. Uz tikšanos!
Valda Reķe

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

 
Blogger Templates