Social Icons

svētdiena, 2010. gada 12. decembris

Piedošanas brīnums piedzīvots (2010)

Novērtējot aizvadīto gadu, jāatzīst, ka piektā- jubilejas gada- pāru nometne „Piedošanas brīnums” ir notikusi, un nometnē piedzīvotais ir nesis daudz  Dieva svētību ikviena dalībnieka dzīvē un  savstarpējās attiecībās ģimenē.
Mēs abi aktīvi piedalāmies nometnes sagatavošanā un norisē, ieguldot laiku, enerģiju un lūgšanas. Esam pārliecinoši sapratuši, ka tas ir kalpošanas virziens, kurā Dievs mūs ir aicinājis kalpot kopā. Esam pateicīgi par cilvēkiem, kuri pēc nometnes ir atzinuši, ka nometnē piedzīvotais noteikti ir veicinājis, atjaunojis un palīdzējis savstarpējās attiecībās starp vīru un sievu kļūt stiprākiem Dievā un līdz ar to tuvākiem arī viens otram.
Piedalīšanās nometnē arī šogad bagātināja zināšanas un padziļināja izpratni par piedošanas brīnumu tieši ģimenes attiecībās. Cilvēki novērtēja praktiskās nodarbības pāriem, kuru laikā bija iespējams uz rosinošo jautājumu bāzes pamata meklēt atbildes un risinājumus situācijām un jautājumiem, kuriem ikdienas aizņemtībā un rutīnā laiku nav izdevies atrast. Nometnes dalībnieki novērtēja profesionālo pieredzi un sirsnību, ko savās nodarbībās līdzdalīja ģimenes konsultante V.Reķe un mācītājs V.Reķis, kas izraisīja daudz pārdomu.
Nometnē vispirms tiek veltīts laiks, lai savstarpēji iepazītos, jo atbrauc cilvēki no visas Latvijas. Katra nometnes programma raksturīga ar to, ka ir gan lekcijas, gan pāra nodarbības, gan grupu diskusijas. Kā arī veltām laiku lūgšanām un Dieva slavēšanai dziesmās. Būtiska vieta katrā nometnē atvēlēta arī atpūtas programmai, kad varam vērot nelielus uzvedumus, piedalīties fiziskās aktivitātēs un ir arī brīvais laiks ģimenei.
Nometnes programma tiek izveidota ar attieksmi, lai būtu interesanta gan tiem, kas tikko izveidojuši ģimeni, gan arī cilvēkiem, kuri laulībā ir nodzīvojuši jau daudzus gadus. Noderīgi padomi ir gan tiem, kuri jau iepazinuši Dievu, gan arī tiem, kas tikai mācās uzticēties savstarpējās attiecībās ģimenē Kristus vadībai.
Patīkami ir redzēt, ka katrā nometnē ir atkal jauni pāri, kurus aicinājuši līdzi iepriekšējo nometņu dalībnieki. Kā arī vēl viens pozitīvais aspekts, ka nometnes noslēgumā tiek rīkota izsole, kuras mērķis ir nodrošināt vismaz pieciem jauniem pāriem piedalīties nometnē, sniedzot finansiālu atbalstu.
Katras nometnes sagatavošana, prāta vētras, nometnes vietas meklējumi noris jau sākot no iepriekšējās nometnes noslēguma dienas, tas ir atraktīvs, stabils un veiksmīgs grupas darbs. Viens no svarīgākajiem kritērijiem, kas tiek ņemts vērā nākošās nometnes plānošanā, ir dalībnieku aptaujas anketas un ieteikumi. Vēlamies lasītājus iepazīstināt ar pēdējās nometnes dalībnieku ieteikumiem, kāpēc ir vērts piedalīties šādās nometnēs:
Ja vēlaties baudīt brīnišķīgu un interesantu atpūtu ne tikai divatā, bet arī daudzu citu draudzīgu pāru lokā – šī nometne būs īstā vieta.
Noteikti vēlieties izbaudīt nometnes jauko gaisotni, vienotību Jēzū Kristū!
Šis ir jauks un kvalitatīvi pavadīts laiks, lai labāk iepazītu sevi, savu tuvāko un rastu ierosmi risināt jautājumus, kas, iespējams, kā dziļas plaisas slēpjas zem trauslas apmetuma kārtas. Paldies veidotājiem, kas palīdz tās saskatīt. 
Brauciet uz pāru nometni, un piedzīvosiet brīnišķīgas Dieva svētības Jūsu ģimenes izaugsmē!
Noteikti ir jāatbrauc un jāpiedzīvo pašiem, jo kaut ko tādu ir jāredz savām acīm. Katrā gadījumā, Jūsu laulība kļūs stiprāka un stabilāka. 
Noteikti izmēģiniet šo iespēju, jo šī nometne ļoti satuvina un liek pārvērtēt prioritātes.
Atļaujieties uzdāvināt sev brīnišķīgu dāvanu un jauku piedzīvojumu ar savu dzīvesdraugu.
Šeit ir iespēja mācīties, kā kopt attiecības. Saturīgi uzdevumi, viela pārdomām.
Atbrauciet! Labāk vienreiz redzēt nekā septiņreiz dzirdēt.
Noteikti izvēlieties atbraukt, jo ieguvums ir pozitīvs gan atpūtai, gan garīgam lādiņam un noteikti savstarpējo attiecību stiprināšanai, un sevis, kā arī partnera tuvāk iepazīšanai.
Šī ir vieta, kur var lieliski atpūsties, stiprināt pāra attiecības, iepazīties ar citām jaukām ģimenēm.
Dzīve ir kā krāsaina mozaīka, tāpēc vajag pašiem kādu „krāsainu” notikumu pievienot kolāžai.
Dod iespēju bagātināt laulību ar jaunām atziņām, idejām un mācīties no citu pieredzes.
Esmu pirmo gadu, un noteikti ieteiktu citiem pāriem to apmeklēt. Pats biju patīkami pārsteigts.
Vajag rast iespēju atlicināt laiku un līdzekļus, jo šie kopā pavadītie brīži ir neatsverami.
Plānojiet līdzekļus, atliciniet katru mēnesi 10 LVL gada garumā.
2011. gada pavasarī ir paredzēta jauna nometne, kas rosinātu aizdomāties, kas mūs dara brīvus no stresa savstarpējās attiecībās ģimenē starp vīru un sievu un ļautu izbaudīt sirsnīgus brīžus Kristus un jauku draugu klātbūtnē.
Ja esat izlēmuši ieguldīt savās attiecībās un garīgi bagātināt savu laulību, aicinām savlaicīgi ieplānot laiku un līdzekļus pāru nometnei. Attiecībā par nometnes vietu un dzīvošanas apstākļiem iepriekšējo nometņu dalībnieki saka, ka jutāmies tik labi kā mājās! Tādu pašu kvalitāti gan programmas veidošanā, gan dzīvošanas apstākļu ziņā sola nometnes organizatoru komanda.
Kristus mīlestībā, gaidot Tevi nākošā nometnē, Gita un Dzintars.
"Adventes Vēstis" 2010.gada decembris

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

 
Blogger Templates